Elegant Paw on digialan yritys Pohjois-Karjalasta. Intohimona on luoda kaikkea uutta ja visuaalisesti kaunista. Suunnittelen ja toteutan  yksilöllisiä verkkosivuja ja verkkokauppoja.

Lisäksi suunnittelen yritysten markkinointimateriaaleja logoista käyntikortteihin. Valokuvaan koiria koiranäyttelyissä ja –kilpailuissa sekä otan yksilöllisiä koiramuotokuvia. Tuotan myös yhdistyksille/järjestöille niiden toimintaa helpottavia palveluja, joista uusimpana koirayhdistyksille tarkoitettu Pentuvälitys-palvelu. Lisäksi tuotan monipuolisia koiranäyttelypalveluita ilmoittautumisjärjestelmästä palkintoihin.

Tavoitteena on pysyä ihmisläheisenä yrityksenä. Olen  tavoitatettavissa esimerkiksi chatin, Facebookin, sähköpostin ja puhelimen kautta.

Heli Tolvanen

Yrittäjä

Koulutus: Medianomi (verkkomedia) 2015. Opinnäytetyössäni olen käsitellyt käyttäjäkeskeistä suunnittelua. Lähihoitaja (asiakaspalvelu ja tietojenkäsittely) 2011

Erityisosaaminen: Käytettävyys ja käyttäjäkeskeinen suunnittelu verkkomediassa.  Pitkäaikainen kokemus koiraharrastuksesta, kasvatustyöstä sekä yhdistystoiminnasta tapahtumajärjestelyineen.