On joulukalenterin aika. Tulen antamaan joulukalenterissa vinkkejä verkkosivuihin ja mainontaan liittyen. Lisäksi arvotaan erilaisia palveluita. Yhden palkinnon arvo on yli 800 euroa eli kannattaa todellakin seurata joulukalenteria. Julkaisen kalenterin täällä blogissa ja Facebookissa sivuillani. Joulukalenteri sisältää myös erilaisia tarinoita, kuten tämä ensimmäinen luukku sisältää.

Tämä vuosi ollut huikea. Olen tutustunut uusiin ihmisiin ja koko ajan tulee uusia hienoja tuttavuuksia. Olen tehnyt töitä erittäin hienojen ihmisten kanssa ja sydämelliset kiitokset teille, jotka ovat työt käsiini luottaneet. Vuosi toi myös pettymyksiä mukanaan, mutta aina niistä noustaan ja en jää niitä asioita murehtimaan. Yleensä pettymykset kääntyvät voitoiksi ja niin vain kävi tässäkin asiassa. Voin taputtaa itseäni olalle, etten lyönyt hanskoja tiskiin vaan jatkoin vaikeuksista huolimatta.

Ensimmäisen luukun tarina

Mitä tässä yrityksessä tapahtuu? Millainen on siis tämän yrittäjän työpäivä?

Joka ikinen aamu, kun herään, niin koirani Ässä pääsee lenkille. En varmasti muuten lähtisi vesisateeseen tai tuiskuun taivaltamaan, mutta koirani pitää siitä erittäin hyvin huolen. Samalla se huolehtii myös kunnostani, ettei päivät mene ihan istumiseksi. Hoidan kotoa käsin töitä eli pääsen koiran kanssa pihalle myös kesken päivän, jos ajatus ei kulje. Lisäksi pystyn hoitamaan kodin askareita välillä töiden välissä.

Aamun ensimmäinen askare työsaralla on aina tarkastaa yön ja aamun aikana tulleet sähköpostit. Sitten yleensä paneudun hoitamaan verkkosivu/verkkokauppojen asioita. Päivitän kaikki päivitykset julkaisujärjestelmiin ja niiden lisäosiin. Osalle sivuistoista päivitän myös sisältöä samalla.  Ylläpidän kymmeniä sivustoja, jolloin tätäkin tekemistä riittää.

Lisäksi päivän aikana hoidan sosiaalisenmedian seuraamista ja sinne vastailua. Teen postauksia blogeihin omalle yritykselle ja muiden yrityksille. Päivitän some-kanavia samalla tapaa. Graafisen suunnittelun asiat jätän yleensä iltapäivään ja iltaan. Illalla luovuus kukkii parhaiten.

Lisäksi trimmaan koiria. Teen trimmaukset yleensä iltaisin, kun ihmiset pääsevät liikkumaan paremmin. Trimmaan kaikki rotuja. Asiasta lisää enemmän https://trimmausta.fi sivuilla. Se on erittäin hyvä vastapaino koneella istumiselle. Koirien kanssa on mukava touhuilla ja jutella omistajien kanssa kuulumisia. Olenkin vähän erikoinen trimmaaja, kun otan mielelläni ihmiset kyselemään neuvoja koiran kanssa trimmaustilanteeseen. Moni trimmaaja ei toimi näin. Koen tämän omistajille tärkeäksikin kyselykanavaksi.

Käyn välillä koiranäyttelyissä esittämässä koiria kehissä ja kuvaamassa. Joskus käyn neuvomassa verkkosivujen päivittämistä. Lisäksi olen ottanut tuotekuvia verkkokauppoihin ja verkkosivuille. Koiranäyttelypalveluitakin pyöritän tämän kaiken ohessa. Eli järjestän koiranäyttelyiden ilmoittautumisjärjestelmän sähköisenä ja muut palvelut näyttelyihin liittyen.

Työpäiväni ovat siis erittäin vaihtelevia. Tästä syystä pidän työstäni erittäin paljon ja suhtaudun siihen intohimolla.

Tulevaisuudessa on tarkoitus laajentaa toimintaa vielä. Aika näyttää sitten mitä on tulossa 🙂

Joulukalenteri jatkuu taas huomenna!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Heli Tolvanen

Heli Tolvanen

Yrittäjä

Bloggausta digimainonnasta, tarjouksista ja yrityksen elämästä.

[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”rectangle” icons_location=”top” col_number=”auto” counts=”true” counts_num=”0″ total=”true” outer_color=”dark” network_names=”true”]

Laita viestiä!