Miksi mainostoimisto yrityksellä on niin kummallinen nimi kuin Elegant Paw?

Jo pikkutytöstä lähtien minulla on ollut eläimiä. Rakastan eläimiä ja ne tulevat säilymään elämässäni aina. Ensin minulle tuli kissa. Kissojakin on ollut elämäni aikana useita. Meillä on majaillut myös muita eläimiä, kuten hämähäkkejä, kotiloita, gerbiilejä, rottia ja käärmekin. Kaikki eläimet ovat siis lähellä sydäntä. Sitten tuli koira, pitkän mankumisen jälkeen, kun menin ensimmäiselle luokalle kouluun. Tämä koira oli Pepe englanninspringerspanieli ja sille tielle jäin.

Englanninspringerspanielit ovat nyt kuuluneet elämääni 30 vuotta. Jos jonkinmoista koiraa on tullut nähtyä. On reissattu pitkin Eurooppaa koirien kera ja tutustuttu paljon uusiin ihmisiin. Olen myös kasvattanut englannin- ja walesinspringerspanieleita kennel nimellä New Design’s, jota kovin haaveilin yritykseni nimeksi. Tämä ei onnistunut, kun se on niin monella käytössä jo.

Trimmaan myös toisena ammattinani koiria. Kaikkia rotuja ja se on ollut jo pidempään rakasta hommaa. Koirien kanssa on minun ollut aina luontevaa tehdä töitä. Enemmän asiaan voi tutustua osoitteessa https://trimmausta.fi. Siellä myös enemmän koirista ja koirien taustasta tarinaa.

Opiskelin medianomiksi Karelia-ammattikorkeakoulussa Joensuussa ja siellä jo päätin, että yrittäjäksi lähden lopullisesti. Jotenkin se oli vaan luontevaa ja en ole päätöstäni missään vaiheessa katunut. Verkkosivut olivat kiinnostaneet aina ja koko verkkomedia. Ala on täynnä joka päivästä uudenopettelua ja se juuri tässä viehättää.

Mutta niin se mistä se nimi tulikaan. Halusin yritykselle nimen, joka on jollain tapaa samanlainen kuin New Design’s eli elegantti sekä mukana olisi myös jollain tapaa koirat. Pyörittelin erilaisia nimi pareja ja ensimmäisen kierroksen nimistä ei mennyt yksikään läpi. Kaksi kierrosta nimiä kävi PRH:ssa pyörähtämässä ennen kuin tärppäsi.Nimeksi muotoitui Elegant Paw. Sanana hauska suomalaiseen suuhun tuo Paw, se on lausuttu niin sadalla eri tavalla jo.  Elegant Paw eli elegantti tassu, juontaa nimensä myös erään kuvan kauniin ja pärjänneimmän koirani nimestä. Pyörittelin vaikka millaisia nimiä, mutta tämä tuntui oikealta ja se on juuri hyvä minun yritykselle. Teen edelleen paljon koira-alaan liittyviä asioita ja sillä tiellä varmastikin pysyn jatkossakin.

Heli Tolvanen

Heli Tolvanen

Yrittäjä

Bloggausta digimainonnasta, tarjouksista ja yrityksen elämästä.

[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”rectangle” icons_location=”top” col_number=”auto” counts=”true” counts_num=”0″ total=”true” outer_color=”dark” network_names=”true”]

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *